Robert Melin
Sandee Melin
Jag har jobbat som kock i 35 år, och brinner fortfarande för matlagning. Lär mig och fascineras av nya saker och smaker hela tiden! Tillsammans med min bättre hälft Sandee startade vi detta företag, främst eftersom folk klagade på kvaliteten hos catering-firmorna. Med den enkla affärsidén att laga riktigt god mat från hela världen med bra råvaror, och dessutom till ett överkomligt pris, hoppas vi göra någonting bra, bättre. Sandee är restaurangchef, har hand om bokföringen samt lagar vansinnigt goda desserter och bakverk. Hon är dessutom sake sommelier.
Japan och sushi har alltid fascinerat mig. Därför har jag skrivit tre böcker i ämnet; “En Handbok sushi”, “Sushi och andra japanska läckerheter” och nu senast ”Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui & andra japanska rätter”. Bok nummer 2 blev vald till ”Årets asiatiska kokbok” två år i rad. Min vän fotografen Mickey Thörnblad har tagit alla vackra bilder.