Frågor & svar

På den här sidan har vi samlat lite allmän information, samt några vanliga frågor och svar. 

RESTAURANG CAMPUS
Vi håller till på Restaurang Campus som ni hittar inne på Bromma folkhögskola. Här serverar vi luncher på vardagar för alla som är hungriga. Man kan även hämta matlådor här. Och det är här vi tillagar all vår mat för våra catering-uppdrag. Våra öppettider för lunch är måndag-fredag kl.11-13. Måndag-torsdag har vi även cafét öppet kl.13-15.
När det är skollov har vi stängt.

Våra luncher kostar 95 kr.
Vi serverar minst två rätter varje dag; en kött, kyckling eller fisk samt en vegansk.
Sallad och kaffe ingår i lunchen. Det går också utmärkt att få med sig lunchen i en låda.
Vill ni vara med på vår mailing lista och få veckans meny varje vecka? Kontakta oss, så lägger vi upp det.

CATERING

Är du osäker eller vill ha mat från olika länder?
Självklart! Komponera en meny eller ring oss för lite inspiration! Eller surfa runt på vår hemsida och se vad du är sugen på.

Har ni lokal med eller utan kök, tillgång till porslin etc?
Det ni inte har fixar vi.

Vill ni ha en discjockey eller ett liveband?
Inga problem, vi har brett kontaktnät inom underhållningsbranschen.

Hur det går till när du beställer catering och hur många måste man vara för att beställa?
Det beror på vilken typ av mat eller fest man tänkt sig.Priserna är baserade på “normal” fest, dvs. 25-50 personer. Är ni fler blir det billigare, färre folk dyrare. Minimibeställning för catering är 3.500 kr. (mat)

Beställning sker senast tre arbetsdagar i förväg.
Skulle ni vara ute i sista minuten så gör vi vad vi kan för att hjälpa er.

Moms tillkommer, 12% på maten, 25% på övriga tjänster.

Våra menyförslag är bara förslag. Vill ni ha en specifik rätt så hjälper vi er!
Vi skräddarsyr menyerna efter Era önskemål.

Vill ni ha närodlat, ekologiskt, lågt gi, eller har andra specifika begär, är det bara att säga till.

Vad kostar transporten?
Måndag-torsdag  09.00-18.00 inom tullarna och Västerort:
Enkel 700 kr. Tur och retur 1000 kr. (När vi måste hämta porslin etc.)

Helger och kvällar samt utanför tullarna (närförort):
Enkel 900 kr. Tur och retur 1200 kr.
Utrustningen går även bra att själv återlämna följande vardag.

Vad kostar personal?
Servering och barpersonal: 400 kr. Kock: 500 kr. Projektledare: 500 kr. Efter kl. 22.00 tillkommer 100 kr i timmen.
Priserna gäller per person och timme. Sociala avgifter är inräknade i priserna.

Vad kostar porslinet?
Vi samarbetar med Norrorts Partyservice Så om ni säger vad ni behöver beställer vi in en offert från dem.
Maten levereras på engångsfat om inte annat önskas.
Skador, krossat eller förekommet gods debiteras vid fakturering.
Ytterligare frågor? Ring så hjälper vi dig! 0704-22 4051

ÄNDRING/AVBESTÄLLNING

Vår utgångspunkt är att alltid försöka lösa förändrade önskemål med kort varsel men ibland har vi inte möjlighet. Ändringar kan göras senast 5 arbetsdagar innan leverans och vid större events (100+ gäster) senast 10 dagar innan, därefter debiteras 100 %. Även önskemål om specialkost skall inkomma 5 dagar före evenemangsdatum.
Vid minskat antal senare än 5 arbetsdagar debiteras 100% av ursprunglig ordersumma.

Personal som avbokas senare än 10 arbetsdagar debiteras med 100 % av offererade arbetstimmar. Avbokar beställaren arrangemanget efter det att avtal signerats debiteras beställaren 25 % av budgeterad totalkostnad. Avbokar beställaren arrangemanget senare än 10 arbetsdagar före arrangemanget debiteras beställaren 50 % av budgeterad totalkostnad.

Avbokar beställaren arrangemanget senare än 10 arbetsdagar före arrangemanget debiteras beställaren 100 % av budgeterad totalkostnad.

Alla ändringar skall ske skriftligen.