Reviews

Most of our clients reviews are in Swedish. Apologizing for that.
There is always google translate….

Tack för en perfekt helhetsupplevelse!
I samband med min frus 60-års-dag var jag lite osäker på hur jag skulle kunna ordna en minnesvärd dag för henne, utifrån Corona-begränsningarna. Med hjälp av Robban och Catering Allt blev då så bra som hon hade kunnat önska sig. Det började med en “liten” surprise-lunch med utvalda vänner i Catering Allts lokaler. En smakrik koreansk meny och härlig citronpaj som gladde allas smaklökar. Våra vänner ville inte gå därifrån 🙂 På kvällen blev det ännu en surprise då Robban tillagade en deliciös italiensk 4-rätters hemma i vår lägenhet med familjen. Tänk att få ha en egen kock på plats, det imponerade verkligen på frun. Tack Robban och Catering Allt för att du “räddade” mig och samtidigt bidrog till en minnesvärd dag.
Pål Ekberg

Antonias 18-årskalas med Sushibuffé
Hej,
Åsk-skuren blev en extra krydda till kalaset och vi klarade oss bra under pergolan.
Tusen tack för ditt jobb och jättegod sushi…väldigt uppskattat av alla!
Glad sommar! Mvh, Alexandra

Studentskiva Ålsten 13 juni
Ett STORT tack för allt igår!! Riktigt god och vällagad mat (många gäster kommenterade detta), så proffsigt och vänligt bemötande. Serveringshjälpen var perfekt. Båda arbetade hårt, inte så lätt hela tiden när många ville samlas i köket. Vill gärna anlita er igen. Och inte minst för vår sons student redan nästa år.
Igen, stort tack. Jeanna 

A Swedish Julbord for a British family 9 december

Thank you so much for the food last night. It was really amazing. The food was fantastic – beautiful presentation, great quality and a great experience for our family of a traditional Swedish Jullbord, with thoughtful little extra touches such as the fish roe garnish.
Thanks again – if you want any testimonials for your website, I’ll be happy to help.

Louise Yourstone på Mindplanet 26 november

Tusen tack! Det var sjukt gott…som vanligt 

Devran på Digital Route
Tack Robert!
Verkligen kanon-mat. Jag återkommer med review som lovat.
Lite att stå i just nu men hoppas kunna göra klart det i veckan i alla fall.

Kock i hemmet Lidingö 19 november
Hej, stort tack för en mycket god och lyckad middag. Vi var alla mycket nöjda. Tacksam om du kan skicka recept på dippsås och misosåsen. Vänliga hälsningar Christina

Afrikansk buffé Stockholmshem 11 november
Stort tack för god mat. Det blev mycket uppskattat och jag tror nog att du kan förvänta dig mer jobb från oss. Vidare så börjades det pratas om en sushi-skola

Family Frisk B-day Party 9 January
Thank You for helping us with catering during our daughter’s18th Birthday. We are incredibly happy for your flexibility, understanding and your generosity for so much food and more importantly the standard you applied to the Delivery!

Katharina Huttner på Quarter Event
Robert, stort tack för inte bara det du förväntades leverera dvs god mat som överraskar gästerna genom att vara extra god, utan även för din extra bonus-aioli, mycket trevligt samarbete, initiativ och hjälp på plats med att lösa problem och vara en i vårt gäng.

Johanna Nordström, minnesstund 13/2 på Ekerö Hembygdsgård
Catering Allt hjälpte min familj med att anordna en fantastiskt lyckad fikastund för 80 av våra närmaste vänner och familj. Fikat var lyxigt och allt hade sin speciella karaktär, goda smaker. Arrangemanget i lokalen var vackert och bjöd in till intima samtal. Allt praktiskt kring dagen var effektivt, smidigt och enkelt. Det var lätt att kommunicera med Sandee och Robert under alla förberedelser och det märktes hela tiden att de tänkte på helheten och var väldigt erfarna. Vi som familj kände oss helt trygga med att det skulle bli bra och det blev det också. Gästerna uppskattade också stunden och kommenterade efteråt de goda bakverken. Jag rekommenderar å det varmaste att anlita Catering Allt. Det kommer jag göra nästa gång jag behöver!

Leigh Lundhagen, Bromma Goju-Ryu Karate Academy
Catering Allt. has prepared a Japanese buffet for our group, about 80 people, on several occasions. The food was delicious, the prices fair and the service excellent! I look forward to booking Robert for our next event.

David Lenefors, Africana Travel
Jag har för mitt företags räkning använt Catering Allt för catering av afrikansk mat vid 3-4 tillfällen under 2013 och 2014. Allt har fungera alldeles perfekt, de har dykt upp med maten i utsatt tid och maten har varit jättebra. Deras mat är dessutom i min åsikt väldigt prisvärd. 
Jag kommer att fortsätta använda dem för mina kundevenemang i framtiden!

Karin Werner Business Director Apegroup AB
Jag älskar att jobba med Robert – det är enkelt, han är pålitlig och han lagar fantastisk mat. Jag använder Robert för det mesta i kund sammanhang. Vi möts upp för att lära oss att laga sushi, prova gott öl och vin till vettiga priser. Det fina är att vi kan vara nästan vart som helst, på kontoret t ex. Mycket flexibilitet. Jag får alltid bra menyer som vi diskuterar tilllsammans samt tid och upplägg. Signerade shushi böcker blir också en grym present till gästerna efter middagen. Framförallt har vi kul, både jag mina kunder och förhoppningsvis Robert. Han kommer varmt rekommenderad för alla tillfällen såväl jobb som privat. Karin Werner Business Director Apegroup AB

Sushibuffé på Källbrinkskolan, Huddinge 12/12
Jag vill bara tacka och säga att det var så fin mat! Bland den bästa sushi jag ätit! Alla var mycket mätta och belåtna!

Sushibuffé hemma hos Lovisa Sandström 6/9
http://www.lofsan.se/festen-med-stort-f/

Italiensk buffé på Nissan Mobility Motors, Sätra 3/9
“På en skala 1-10….. 12!” Jean Tyrén

Karin Carlsson 40-årsfest 26/4 2014
Alla vara mycket glada och stämningen var mycket god. ALLA lovordade din goda mat:)! Fantastiskt gott och jag tackar så mycket för din insats, perfekt upplägg för just min fest. Jag är mycket nöjd med de hele!
Då det blev över har jag avnjutit buffén även idag till lunch:)! Lyxigt värre!
Ha det bra Robert, kanske ses igen inom snar framtid då du och din mat verkligen gjorde succé och mina vänner som också snart fyller eller ska ha sommarfester lär ha dig i åtanke!

Jessica Schulman 16/2 Medelhavsbuffé
Åh va allt smakade gott. Vilken suverän måltid vi fick. Alla hälsar och tackar. Tusen tack!!

Japanskt Julbord på Stardoll 20/12
Stort tack! Allt var perfekt och som jag nämnde så var maten gudomlig. Alla kollegor har nämnt även idag hur underbar maten var. Hälsa din personal så mycket från alla på Stardoll. Vi kommer verkligen att rekommendera er till andra. Ditt kort ligger på min receptionsdisk, många som har tagit ett. Återigen STORT tack! Passar på att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År.

Disputationsmiddag KI 27/10 50 personer
Det blev verkligen lyckat! Så roligt! Och mycket tack vare er, tack så mycket för allt!
Vi är extremt nöjda med Catering Allt och er fantastiska insats i fredags! Förutom ett mycket trevligt och professionellt bemötande fick vi otroligt god mat, proffsigt diskret service, och hjälp med precis de praktiska moment under kvällen som vi själva inte hade haft tid att utföra, till exempel ständig påfyllnad av tomma glas och skålar. Tack vare er kunde vi slappna av och njuta av kvällen! Många gäster kom under kvällen fram till mig och sa att jämfört med alla andra disputationsmiddagar de varit på så var maten på vår fest helt klart godast. Tack för allting! – Judit Bak

Så här skrev Karin på Friskis & Svettis Hornstull efter fest för 100 personer 20/10
Hej Robert,
Tror inte att jag mailat och tackat för i lördags så nu gör jag det! =)
Vi har fått så många funktionärer som kommer fram till oss i receptionen och tackar för väldigt god mat.
Kan inte mer än att hålla med, vi fick verkligen känslan av att det var amerikansk tema på festen med den meny du gett oss. Vi kommer att be om din mat fler gånger. 

50-årskalas Pia Hedman i Täby 1/9 2012
Heeeeeeeeeej världens bästa grill kock!!
Ja det var verkligen en hel lyckad fest! Herregud va kul jag hade. Den välsmakande maten toppade det hela,du fick så mycket beröm från alla gäster,de har även mailat mej i veckan och lovordade den goda maten.
TACK!!! Jag har rekommenderat din firma.

Bröllop i Stortorpsparken, Trångsund 1/9 2012
Vi och våra gäster lovordade maten och personalen var supertrevlig! Tacka dem gärna lite extra från oss!!!
Vi hade dock lite tur att det fanns en grill till att låna på stället vi hyrde då en var för lite för så många personer enligt kocken. Vi kommer garanterat rekommendera er till alla som vill catera mat och vi hör absolut av oss igen om vi behöver hjälp i framtiden!!!
Tack för den här gången!
Mvh Helena 

Bröllop på Värmdö 18 augusti 2012
Hej Robban,
Tack ännu en gång för den fantastiska maten du levererade för oss på vår stora dag. Tack även för bra service med allt runt omkring.
Mvh, Andreas Engman

Andreas & Helenas (bröllop på Ekerö Hembygdsgård 7/7-2012)
Stort, stort Tack för all hjälp på vår bröllopsfest!
Det blev precis lika bra som vi hade förväntat oss, till och med bättre!
Mat var supergod och personalen trevlig och hjälpsam!
Jättebra jobbat! Vi tror att alla gäster på bröllopet tyckte precis som vi!
Vi kommer rekomendera er starkt när alla våra vänner och släktingar ska gifta sig eller ha fest i framtiden! 
Tack än en gång!! Hälsningar från Brudparet

Så här skrev någon efter ett Thanksgivingparty
Thanksgiving buffén överträffade alla förväntningar, du lyckades förverkliga den idé vi hade kring festen och temat. Fantastiskt att kunna bjuda sina gäster på så mycket god mat. Allt som allt blev det en mycket lyckad (och sen) kväll med mätta och glada gäster.
Vi har en restriktiv policy vad gäller att som bolag gå ut med vitsord/omdömen, så jag kan tyvärr inte göra några officiella uttalanden. Men faktum kvarstår ändå att vi var mycket nöjda och att du kommer att höra från oss igen!
Ha det gott tills nästa fest! 

Så här tyckte de på Propia AB efter en italiensk buffé den 10/11
Hej!
Vi är jättenöjda med maten som levererades igår. Jag fick många frågor om vart maten kom ifrån. Vi återkommer gärna vid kommande event.
Stort tack!
Med vänlig hälsning, Turid

Så här tyckte killarna på Expero efter en grillfest på deras tak
Catering ALLT med Robert agerade mycket proffsigt och fixade all mat till vårt lilla grillevent. Bra tips och råd för hur vi skulle göra, förslag på meny och upplägg. Han kom i god tid och förberedde allt efter våra önskemål, därefter stod han i snygg kockutstyrsel och serverade utsökt grillad mat med tillbehör. Otroligt skönt att slippa tänka på mat, bestick och glas. Här snackar vi full-service catering!
Det blev högsta betyg från deltagarna.
Jag kan starkt rekommendera Catering ALLT som samarbetspartner, proffsigt och synnerligen prisvärt.
Så underbart att jobba med sånna som du!!!
// Marie Hemström/ Implema

Så här skriver Christian Alsing på Uppdragshuset efter en fransk gårdsfest med 175 inbjudna
“Catering Allt hjälpte oss med mat och servis till vår årliga gårdsfest. Robert satte en klockren meny till vårt franska tema och levererade god mat som var mycket uppskattad av gästerna. Från vår inledande förfrågan var kontakten med Catering Allt bra, med tips och smidiga lösningar. Det bestående intrycket är en seriös catering som tar det extra steget för att hjälpa till att göra festen lyckad. Stort tack till Robert och hans medhjälpare!
Uppdragshuset Sverige AB”

Så här skrev Micke efter sitt 50-årskalas
Robert kom i god tid, avslappnad å säker, vilket gjorde att man slappnade av å släppte matbiten, själv hade jag fullt upp med allt å inget, han bar in råvarorna, startade igång grillarna, fixade salladen samt smälte in på ett mycket passande sätt. Dessutom hade vi en rikttid som hölls(!) Maten var utsökt, smakrik, (lammytterfilé, potatissallad provencale , bröd med helt egentillverkad aioli och sallad) Fantastiskt gott å perfekt grillat J Under tiden vi åt, så plockade Robban diskret ihop å lämnade det som vart över i våra skålar, mycket proffsigt må jag säga! Om ni vill ha ett riktigt lyft på er tillställning rekommenderar jag att ni anlitar Robert/Cateringallt.se. Kunnig, trevlig å proffsig! Festen vart mycket lyckad ända in tills småtimmarna, men det var väl inte så svårt att räkna ut J
Tack för att du gjorde min fest så lyckad! Micke

Så här skrev Curt Göransson efter studentskiva
Hej Robert
Allt var alldeles utmärkt och alla tyckte maten var perfekt.
Festen blev väldigt lyckad.
Vi återkommer när det blir dags för nästa fest.

Respons efter Cowboyfest för 180 personer på Aditro i Sundbyberg
Festen var en riktig hit och alla var supernöjda med maten!! Bästa festen på länge var det många som sa och det får vi ta åt oss av =)

Respons efter grillfest på Attollo AB 26 maj 2011
Alla var supernöjda och vi har fått mycket beröm för att vi hade fixat god mat. Det var ju din förtjänst så jag tackar så hemskt mycket för engrymt bra genomförd grillmiddag. Sen får du även hälsa och tacka din servitris för hon var verkligen duktigt alltså.
Jag är som du märker otroligt nöjd och behöver du en referens någon gång så lovar jag att lägga ett gott ord för er!
Mvh Anton 

Respons efter Merle Plassmans disputationsfest 27 maj 2011
Tack för i fredags! Det blev en jättebra fest och jättemånga har sagt att maten var otroligt gott!
Och det tycker jag med!

Respons efter 50-årsfest på Karby gård 2 april 2011Det blev en mycket lyckad fest och ett stort tack till dig för en fantastiskt väl genomförd middag! Så proffsigt! Alla tyckte det var jättegott och humöret var på topp! Tusen tack till dig, inte minst för din “mentala” support. Hälsa “ungdomarna” som serverade. De var också super. Dukningen var jättefin.
Hälsningar Cecilia

Respons från Valtech efter Japansk temafest
Vi har fått jättebra respons idag, alla var supernöjda och tyckte det var bra arrangerat.
Maten var det absolut bästa har alla sagt, tror inte någon hade ätit så fantastisk Sushi innan. Riktigt kul!

Respons efter ett av sommarens bröllop
Tusen tack för underbar mat, alla gäster jag pratade med rosade den Alla var mätta och belåtna, fanns t.o.m mat kvar till hemgången vid 04.20 på morgonen 
Ha det så bra, Mvh/Madeleine